...cel mai bun antivirus!

Antivirus Cloud

Vrei sa stii cum functioneaza un antivirus Cloud? Citeste totul despre Cloud Computing!

Antivirus USB

Scaneaza sistemul cu mai multi antivirusi folosind un stick USB bootabil.

Recomandari Antivirus

Cauti cel mai bun antivirus? Uite aici unul potrivit nevoilor tale!

Cel mai bun Firewall

Recomandari Firewall gratuit si bun. Tine intrusii la distanta!

Windows 7 USB

Instaleaza rapid Windows 7 folosind un stick USB bootabil.

Articol scris de Gigi | 04.04.2011 | 9 comentarii
9

Am primit o atentionare intr-un comentariu recent referitoare la faptul ca FaraVirusi.com ar fi infectat.

La o analiza rapida am gasit urmatorul script in codul paginii:

Faravirusi.com este infectat
Se pare ca autorul (Radu) a dat copy paste la codul malitios despre care vorbea in articol. O greseala grava intrucat editorul de text a interpretat codul HTML ca atare.
Astfel Avast detecteaza faravirusi.com cu HTML:Script:inf. Ciudat este ca avertismentul apare si pe alte pagini care nu contin codul respectiv.

Update: S-a rezolvat; faravirusi.com este acum curat.

 
 

9 comentarii.

  1. Radu says:

    Greseala asta nu e atat de grava, site-ul este perfect curat. Avertismentul nu apare si pe alte pagini, iar daca prin absurd apare este o alarma falsa.

    Am corectat eroarea, acum nu mai sunt probleme :)

  2. Distrugator says:

    Mai multa atentie pe viitor Radule!

  3. Gigi says:

    Greseala e greseala; cand te joci cu virusii trebuie sa iti iei masuri de precautie.

    E ciudat totusi cum avast afisa alerta pe toate paginile (mai putin cea principala).

  4. Distrugator says:

    Alt AV il detecta?ma gandesc sa nu se fi virusat useri

  5. Gigi says:

    Acel cod nu infecteaza pe nimeni pentru ca era scris cu hxxp nu cu http.
    Alti antivirusi care il detecteaza sunt G-Data (are motor Avast) si Nod32.

  6. Cornel M says:

    AVIRA de asemenea il recunoaste si il carantineaza imediat. Mie personal mi+a facut praf site-ul. E in cap si acum incercand sa mai restaurez baza de date. Asa ca mare atentie

  7. Anonim says:

    Tot Avast am si eu si aseara mi-a facut figura cu script-inf si I frame-inf.
    Am incercat sa fac o scanare completa insa a durat toata noaptea si tot nu a terminat.Vreau sa va intreb daca acesti virusi imi pot afecta grav ceva?

  8. Gigi says:

    Efectueaza un nou update. A fost o problema cu un update care genera alerte false.

  9. Romica says:

    Uniblue SpeedUpMyPC 2011 ( Licență 1 an )
    http://gratuitpentrupc.blogspot.com/

Lasa un comentariu: